
سیدحسین آقا سیدمرتضی رئیس دانشگاه علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد ۴۸ تهران گفت: علاقهمندان به فرهنگ و هنر ایرانی، روز گذشته در موسسه هنری صبا شاهد نمایش زنده لباس اقوام ایرانی بودند، رویدادی که فرصتی برای آشنایی بیشتر با میراث گرانبهای ایران زمین فراهم کرد.
سیدحسین آقا سیدمرتضی رئیس دانشگاه علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد ۴۸ تهران مطرح کرد؛ نمایش زنده لباس اقوام ایرانی، رویدادی باشکوه و حرفهای بود که روز گذشته در موسسه هنری صبا برگزار شد. این نمایش که توسط مرکز علمی کاربردی واحد ۴۸ تهران تدارک دیده شده بود، با استقبال گسترده علاقهمندان به فرهنگ و هنر ایرانی روبرو شد.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد ۴۸ تهران بیان کرد ؛در این نمایش، مجموعهای نفیس از لباسهای سنتی اقوام مختلف ایران به نمایش گذاشته شد. تماشاگران با دیدن تنوع رنگها، طرحها و تزئینات به کار رفته در این لباسها، به سفری تصویری در سراسر ایران رفتند و با تاریخ و فرهنگ غنی هر قوم آشنا شدند.
سیدحسین آقا سیدمرتضی اشاره ای داشت؛برگزاری حرفهای این رویداد، از جمله انتخاب مدلها، طراحی صحنه و نورپردازی مناسب، بر جذابیت آن افزود. حضور متخصصان و کارشناسان حوزه مد و لباس نیز، فرصتی برای ارائه اطلاعات ارزشمند در مورد تاریخچه و ویژگیهای هر لباس فراهم کرد.
سیدحسین آقا سیدمرتضی رئیس دانشگاه علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد ۴۸ تهران تاکید کرد ؛نمایش زنده لباس اقوام ایرانی، نه تنها یک رویداد هنری، بلکه فرصتی برای پاسداشت و ترویج فرهنگ و هنر ایرانی بود. این رویداد نشان داد که لباسهای سنتی اقوام ایرانی، نه تنها میراثی ارزشمند، بلکه منبع الهامی برای طراحان و هنرمندان معاصر نیز هستند.
به گفته سیدحسین آقا سیدمرتضی رئیس دانشگاه علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد ۴۸ تهران ، هدف از برگزاری این نمایش، آشنایی بیشتر مردم با فرهنگ و هنر ایرانی و ایجاد انگیزه برای حفظ و ترویج این میراث گرانبها است.
سیدحسین آقا سیدمرتضی رئیس دانشگاه علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد ۴۸ تهران در پایان گفت:این رویداد، گامی مثبت در جهت حفظ و ترویج فرهنگ و هنر ایرانی بود و امید است شاهد برگزاری رویدادهای مشابه در آینده باشیم.